Hogyan konvertáljak filmből hangot?

A ClipConverter egy ingyenes online média-konvertáló program, amely segítségével szinte bármilyen audió vagy videó URL-t átkonvertálhatunk a legtöbb, megszokott formátumba. A jelenleg támogatott szolgáltatások: Direct Download, YouTube (HQ és HD), Google Video, Sevenload, MySpace, Dailymotion (HQ), Vimeo(HQ), Metacafe, MyVideo, YouPorn, Pornhub, Veoh. Ezzel a gyors és egyszerű átalakítónak a segítségével a kedvenc YouTube videóinkat nézegethetjük a telefonunkon, PSP-n, iPhone-on vagy szinte bármelyik másik eszközön.

Ha egy filmnek csak a hangsávjára van szükségünk, akkor egyszerűen kimenthetjük a hangsávot az általunk kedvelt audió formátumokba (mp3, acc, wma, ogg).

Hogyan kell konvertálni YouTube videókat?

Másoljuk be a YouTube URL-t a „Média URL” mezőbe.

gyorstipp-hogyan-konvertaljak-filmbol-hangot1

Válasszuk ki azt a formátumot amibe szeretnénk a konvertált anyagot megkapni és állítsuk be a megfelelő paramétereket a konvertáláshoz, majd nyomjuk meg a „Folytatás” gombot.

gyorstipp-hogyan-konvertaljak-filmbol-hangot2

Az alapértelmezett beállítások a legtöbb videóhoz jók, ezért ezeket általában nem szükséges „birizgálnunk”.

gyorstipp-hogyan-konvertaljak-filmbol-hangot3

Ha a beállítások megfelelőek, akkor beírhatjuk az „ID3 Tag”-eket (Előadó, Cím, Album). Lehetőségünk van arra is, hogy megadjuk azt, hogy a konvertálás a film elejétől a végéig tartson, vagy egy kiválasztott időtartományban. Ha mindent beállítottunk, akkor nyomjuk meg a „Start” gombot, hogy elkezdődjön a konvertálás. A konvertálás eltarthat pár percig is, de általában gyorsan megtörténik. Ilyenkor a rendszer ellenőrzi a linket és ha mindent rendben talál, akkor letölti a médiát és az általunk megadott paraméterek alapján megkezdi annak konvertálását a kívánt formátumba.

gyorstipp-hogyan-konvertaljak-filmbol-hangot4

Miután a konvertálás befejeződött letölthetjük az átalakított fájlt.

gyorstipp-hogyan-konvertaljak-filmbol-hangot5

(Összes megtekintés: 86, mai nézettség: 1)
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük