Neked miért nincsen még e-könyved?

Az elmúlt napok estéin volt szerencsém Boér Péter Pál: Szabályerősítő című könyvének technikai szerkesztését elvégezni, hozzásegítve a szerzőt ahhoz, hogy novellái „egybekötve” is megjelenhessenek elektronikus formában. A novellaválogatás 38 írást tartalmaz a határon-túli magyar szerzőtől. Az elbeszélések mindegyike az életből ellesett, szerkesztésében találékony, szürrealisztikus hangvételű, tanulságos írás.

A szerző hozzájárulna ahhoz is, ha a novelláskötet hangoskönyvként is megjelenhetne! Ez már csak a vállalkozó kedvű felolvasó kollégákon múlhat! — A könyv szabadon letölthető (CC BY-NC-ND 4.0) PC-s (doc, rtf, pdf, html) és mobileszközös (epub, mobi, prc, txt) formátumokban is az alábbi linkeken.

   Boér Péter Pál: Szabályerősítő
   (Válogatott novellák)

    (Magánkiadás, Pécs, 2018)

   ISBN (html) 978-615-80769-9-9
   ISBN (pdf) 978-615-80769-5-1
   ISBN (epub) 978-615-80769-6-8
   ISBN (mobi) 978-615-80769-7-5
   ISBN (prc) 978-615-80769-8-2

   Magyar Elektronikus Könyvtár
   URL: http://mek.oszk.hu/18700/18763/

Harmincnyolc novella. Ennyi írást tartalmaz Boér Péter Pál legújabb válogatása, amelyet ebben az e-könyvben nyújtunk át olvasóinknak. Az elbeszélések mindegyike az életből ellesett, szerkesztésében találékony, szürrealisztikus hangvételû, tanulságos írás. Hogy milyen gazdag realisztikus kifejezéssel él, lebilincselő lendülettel, történetfonással alkot az író, már az első elbeszélés is jelzi. Aki szereti az ízes beszédet, fordulatosnál fordulatosabb sztorikat, annak jó szívvel ajánlom Boér Péter Pál válogatott írásait. (Dudás Sándor)

Letöltés 8 formátumban:
.html | .pdf | .epub | .prc | .mobi | .doc | .rtf | .txt

Letöltés egyben: .zip

Vállalom papíron már megjelent és/vagy új, digitálisan megírt prózai szépirodalmi művek e-könyvként való teljes adminisztrációját és hivatalos magánkiadását (ISBN számmal ellátva a könyv adatait a Nemzetközi ISBN Központnak is átadva). E-könyves megjelenés esetében a kéziratot csak a szerzőtől és/vagy jogtulajdonostól fogadok el. Amennyiben a kötet ingyenesen közzétehető, akkor azt megjelentetjük az interneten és a Magyar Elektronikus Könyvtár számára is átadjuk.

Amennyiben a szerző/jogtulajdonos csak a digitalizálásra tart igényt, akkor a megbeszélt formában és formátumban a könyvet átadom számára további felhasználás céljából, de annak közzétételét már a szerzőre/jogtulajdonosra bízom. Várom azoknak a szerzőknek a jelentkezését, akik igényt tartanak valamely saját jogtulajdonú könyvüknek a digitális elkészítésére/megjelentetésére. Az előzetes megbeszélés során felmérem az igényt, és a ráfordítandó munka összefüggésében tudok további kedvező ajánlatot tenni. A kölcsönös megegyezés után a könyve(ke)t rövid határidőn belül elkészítem a megrendelt formátumban. Amennyiben Ön szerző és kérdése van a könyvkiadással kapcsolatban, írjon az ambrusa@lib.pte.hu címre.

 

(Összes megtekintés: 108, mai nézettség: 1)
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük